"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem indúl, be kell rúgni."

2010. július 19. 09:05 - Itaf

2010 nyár

Hát eddig nem sok jó történt ezen a nyáron sőtt úgy semmit se tudnék mondani ami kiemelkedő...
Nagyon remélem mostmár fordulóponthoz értünk!!!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itaf.blog.hu/api/trackback/id/tr766992111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.07.19. 21:54:21

Ne síránkozz már annyit, vedd a sorsod a kezedbe és ne várd, hogy a sűlt galamb a szádba repüljön! CSak ha te teszel valamit a saját érdekedben akkor változik meg az életed!

itaf 2010.07.20. 08:13:08

igazad van kedves ismeretlen bár jobb lenne ha tudnám kit tisztelhetek benned de pl az hogy nekem is meg egy barátomnak is motorbalesete volt én eddzeni nem is tudom mikor fogok tudni megint ha fogok tudni pedig mindenem volt az eddzés akárki megmondja na meg hogy a nagymotorommal nem mehetek megint csak a baleset miatt mert a gerincem miatt nem ülhetnék motorra ez valahogy nem hiszem hogy az én hibám és ez idegesít de igazad van megpróbálom a nyárból a legtöbbet kihozni csak ne legyen több ilyen baleset....
"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem indúl, be kell rúgni."
süti beállítások módosítása